Eksklusiv kirkekoncert med Billie Koppel & Catbird

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Lørdag den 31. Januar kl. 19:30 slår Luther Kirken endnu engang dørene op til en eksklusiv vokalkoncert. Kirken, der er begyndt at markere sig som en sangens center, præsenterer denne gang Billie Koppel og hendes orkester – under et kaldet Catbird.

Sidste fredag gæstede selvsamme trio Louisiana kunstmuseum. Her var den såkaldte fredagslounge udsolgt. Og folk, der var til stede, talte efterfølgende om ”en poetisk og drømmende oplevelse”. Om musik, der ”udtrykte følelser” og ”fortalte historier” i en blanding af pop, gypsy jazz, poesi, blues og klassisk musik.

Højest på Billie Koppels og Catbirds egen liste over forventninger står imidlertid koncerten i Luther Kirken, som byder på en helt anden, storladen rumklang og eksklusivitet. Det er både Catbirds og arrangørernes opfattelse, at publikum her – i Østerbros smukkeste koncertomgivelser – vil få en helt anderledes inciterende og intim oplevelse.

Billetter à kr. 100 kan købes på billetto.dk/da/events/billiekoppel eller i døren.

Også publiceret (i redigeret form) i Østerbro Avis 28. januar 2015

Please follow and like us:

  • 0
  • Share