Rangleklods live på Trailerpark Festival, Royal Stage

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Der var på forhånd ikke megen tvivl: Rangleklods var Trailerparks hovednavn torsdag aften. Var man i tvivl, kunne man på aftenen bare følge publikums færden, så blev enhver tvivl tilsidesat. Indenfor bare fem minutter bevægede næsten alle publikummer i festivalområdet sig i retningen af Royal Stage, hvor Rangleklods gik på kl. 21:45.

Og de mange publikummer gik ikke forgæves. Den elektroniske duo, der består af Esben Nørskov Andersen og Pernille Smith-Sivertsen, leverede med stor autoritet en sceneoptræden, som både rummede et koncentreret fokus på udstyret og en meget publikumsvenlig kontakt ud i rummet. De levendegjorde deres elektroniske musik med troværdig pondus, åbenlyst nærvær og oprigtig glæde ved at optræde netop her i Enghave.

De to på scenen stod helt utrolig godt til hinanden: Esben Nørskov Andersen med sin mørke vokal, Pernille Smith-Sivertsen med sin lyse ditto. De to slanke kroppe, de to fascinerende frisurer. De tos medleven. Deres fede miks af elektronik, musik, sang og bevægelse. Uanset om Pernille Smith-Sivertsen med sin elektrificerede disco, i nummeret Lost U, gav mindelser om tidligere tiders Donna Summer eller Esben Nørskov Andersen med sin formørkede tilgang til hittet, Young and Dumb, gav mindelser om Nick Cave i forskellige afskygninger… de to på scenen var sig selv, originale kunstnere med et fedt drive. Man fristes til at sige, at der næppe er nogen grænse for, hvor langt de to kan nå, hvis de opretholder relationen og til stadighed fornyer sig. For ikke bare demonstrerede de på Royal Stage – som på studieindspilninger – at de kan ”komponere” ny musik, de demonstrerede også at de – uden at indtage roller – kan levendegøre deres ”kompositioner” på scenen. Og netop det, at de – som torsdag aften – komplementerer hinanden, det er enestående.

Koncerten var forrygende flot, rangen som hovednavn værdig.

*****  /  Koncert også anmeldt på netmagasinet gaffa.dk

Please follow and like us:

  • 0
  • Share