Saint Cava live på Trailerpark Festival, Soundvenue Stage

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Duoen, Saint Cava, består af produceren, Andreas Vasegaard, og sangerinden, Erika Casier. Dens musik er eksperimentel R&B bygget op omkring nogle smooth (men tunge) beats af Vasegaard og en lige så smooth (men lys) vokal af Erika Casier.

Duoen er ny. Den udsendte en debutsingle tidligere på året, men bortset fra dét er der tale om en ny duo, på vej op ad, tror jeg. For kombinationen af den tilbagetrukne beat-master, og den fremtrukne vokalist (som lod forstå, at hun er blevet opfordret til at optimere sin talestrøm mellem numrene) rummer et stort potentiale. (Personligt vil jeg dog opfordre Erika Casier til at koncentrere sig om sangene og musikken og undlade at tale mellem numrene, for hvad er det egentligt, der skal siges? Duoens sange og musik skal opleves, ikke verbaliseres mellem numrene).

For få uger siden kunne man opleve duoen på Roskilde Festival. Torsdag aften kunne man opleve den på Trailerpark Festival. Her sang/spillede Saint Cava selvfølgelig sin hidtil eneste single, Steam, men også andre (enkelte helt nye) numre, klart i slægt med Steam. Selv om flere af disse numre godt kunne tåle en større grad af gennemarbejdning, selv om sangene som helhed tenderer det ensformige, kom de alle hver for sig ud over scenekanten – meget i kraft af Erika Casiers sikre omgang med sangene på scenen. Netop hendes omgang med R&B rummer således et stort potentiale.

Ensformigheden torsdag aften knyttede sig imidlertid ikke bare til musikledsagelsens karakter, men også til netop sangerindes begrænsede udtryk. Eller udfoldelse. Vel var hun et godt live act på scenen, men hendes vokal rummer helt givet et større potentiale, end hun udfoldede. Torsdag aften forblev hendes vokal indenfor et meget begrænset spektrum. Desværre. For dét medvirkede til at give koncerten et lidt ensformigt præg. Men hey, dét kan rettes op!

***  /  Koncert også anmeldt på netmagasinet gaffa.dk

Please follow and like us:

  • 0
  • Share