Gry Harrit: Album

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Gry Harrits tilløb til dette album har været langt. Faktisk har det strakt sig over næsten 30 år – et tidsrum, som Harrits har brugt på overspringshandlinger og alt muligt andet, men også som korsangerinde for folk som Sebastian, Michael Falch, Poul Krebs og Allan Olsen. Nu er hendes sene debutalbum her imidlertid – fremprovokeret af den insisterende producer, Finn Verwohlt, som selv har arbejdet med folk som Lars H.U.G., Love Shop, Miss B. Haven og Nanna. Men, desværre er Gry Harrits pladedebut i eget navn ikke så vellykket, som man kunne have ønsket sig – tilløbet taget i betragtning. Det er som om, Gry Harrits popmusik – uanset at den er ny – hænger fast i gamle gevandter. Det er som om den i alt for høj grad minder om den musik, man hørte for to-tre årtier siden. Og det er lidt ærgerligt, eftersom Gry Harrit har potentiale til mere – f.eks. til fornyelse. Musikken på Album er for simpel, både tekster og melodier for firkantede, og summen derfor lidt uinteressant. Man kunne have ønsket sig, at hun havde gjort sig fri af sine musikalske soul-mates og fundet sammen med folk, der havde udfordret hende og tilført musikken lidt kant! Men, ballader som Hvor Går Verden Hen og Der Er Så Stille Her er dog ganske fine.

**  /  Dawn Productions/Gateway Music  /  47 min.  /  Også anmeldt på netmagasinet gaffa.dk

Please follow and like us:

  • 0
  • Share