Hendrik Jørgensen: Generation of Jazz

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Jazztrompetisten, Hendrik Jørgensen, har været sideman på mere end hundrede indspilninger. Men først nu – i en alder af 50 – pladedebuterer han i eget navn, med eget materiale. Til gengæld fremstår hans Generation of Jazz også som et både modent og vedkommende album. Åbningsnummeret, Are You Eddie?, er medrivende, funky og formfuldendt og dybt fascinerende. I sig selv en power-perle. Det samme er det følgende nummer, Back to Nola. Men herefter er det også lidt som om, man attraktionen fader ud. Vel fornemmer man, at Hendrik Jørgensen er en mand med en årelang, vidtfavnende musikalsk erfaring i bagagen, men det er også om, hans musik bliver vanskeligere at få hold om, efterhånden som man lytter sig ind i den. Det er som om de tekniske præstationer overskygger nerven. Men er man til stort jazzorkester, stor lyd, jazzfunk i up-tempo, så vil man alt andet lige få glæde af flere numre på Generation of Jazz.

***  /  Gateway Music  /  40 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share