Alice Sings: A Wonderful Impression Of Me

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Krumtappen i Alice Sings (tidligere kaldet Alice Sings the Petterson Songbook) er den danske guitarist og sangskriver, Mikkel Petterson, og den dansk/franske sangerinde, Alice Carreri. De to har rent kunstnerisk dannet par i et tiår, hvilket man fornemmer, når man hører deres nye EP. På den fremstår de som et sammentømret match. Og deres EP? Den fremstår som et godt gennemarbejdet udspil med det, man med de to fristes til at kalde ”dust pop” eller ”retro pop”. Musikken trækker på stilarter, som vi kender fra 20erne, 30erne og 40erne – spicet up, som man hører det på åbningsnummeret, Jazzing Up Your Style. Strygere, blæsere, en soloklarinet – hele stilen er old school pop, der er blevet afstøvet og gjort catchy og funky. Det er stadig musik, der kalder på en dresscode, der siger kjole til kvinden, hvid skjorte til manden – som det fremgår af EPens cover. Men nok så væsentligt: Musikken er dragende, dansabel, uhøjtidelig, stringent og nutidig – selv om den både rummer old school elementer af jazz, pop og calypso.

****  /  Iceberg Records  /  19 min.  /  Også anmeldt på netmagasinet gaffa.dk

Please follow and like us:

  • 0
  • Share