Mammut Is In Love: Blossoming in Blue Skies

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Navnet, Mammut Is In Love, lyder lidt grandiost. Især når man påtænker, at der bag navnet gemmer sig en solist: Linda Christine Drejer Bonde. Om hun som person er grandios, har jeg ingen anelse om, men jeg kan med sikkerhed sige, at hun som sangskriver, komponist, udøver og producer kan noget: Hun kan skabe et sfærisk, dragende, dramatisk, magisk univers, som i momenter giver associationer til Agnes Obel, Broken Twin, Oh Land og flere andre, men som alligevel i al sin egen skævhed er dybt original. Vel kan jeg blive virkelig træt af hendes lyse, næsten barnlige vokal på det alternative poprockalbum, men der er alligevel noget dybt fascinerende, næsten udansk over hendes udtryk, noget insisterende, gådefuldt, magnetisk. Og så er der enkelte numre, som på deres egen skæve vis næsten har hitpotentiale – det er numre som I Imagine Here I Say (featuring Ben Schapiro), We’re Coming On (Featuring Casper Clausen), World Universe og Indian Summer. Den unge kvinde, der har en fortid i bl.a. Efterklang, demonstrerer i de numre, at hun tør ridse i lakken, selv om hendes musik er blød og afdæmpet.

****  /  43 min.  /  Også anmeldt på netmagasinet gaffa.dk

Please follow and like us:

  • 0
  • Share