Ester Brohus: Game for the Gamblers

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Countrymusikkens danske ”Hjerter Dame”, den firdobbelte Grammy Award vinder, Ester Brohus, har med Game for the Gamblers udgivet ti album. Men til trods for, at hun har brugt fem år på at skabe dette tiende album og til trods for, at hun ubestridt er en rutineret sanger og sangskriver, er det et svagt album, hun jubilerer med. Ikke at countrymusik som genre er kendt for sin kompleksitet, men Game for the Gamblers er alligevel et overraskende spinkelt og simpelt album. Det er kun en udfordring at holde samfulde 33 minutter ud. Albummet, musikken, teksterne – bedst symboliseret i nummeret, One Two Three Four – er i passager som Duplo for større børn: firkantet og klodset og alt andet end udfordrende. Vel er der livgivende lysglimt på albummet – momenter af instrumental overskud og vokal tyngde og enkelte gennemført flotte numre: Maybe I’m Right og From the Harbor – men som helhed betragtet er albummet svagt. Desværre. Albummet mangler retning, kant og karakter.

**  /  DME  /  33 min.  /  Også anmeldt på netmagasinet gaffa.dk

Please follow and like us:

  • 0
  • Share