Sille Nilsson: Nothing Else Is Working

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Den 24-årige, danske singer-songwriter, Sille Nilsson, debuterede i 2011 med EP-en, Closer, som blev en moderat succes. Nu, en håndfuld år efter, album-debuterer hun med Nothing Else Is Working, som nok har et større (salgs)potentiale. Musikken på albummet er fængende americana med hovedpersonen selv i front på vokal og guitar, men solidt backet up af stribe habile musikere. Numrene som helhed vidner om en vis rutine udi det at skrive sange (og især sangtekster), og netop den rutine – kombineret med sansen for at skrive fængende melodier – er klart en af Sille Nilssons forcer. Nummeret, Hide From Me – albummets single / teaser – blev udgivet i september og fik fortjent en del air play. Men som om det også er albummets bedste nummer, er dets sammenhæng med de øvrige, ofte helt enkle og skrøbelige ballader alligevel at foretrække. For eksempel er den lille ballade, Idiot, som er den næste skæring på albummet, en fin lille sag, som både i form og lyd sender tankerne i retningen af Suzanne Vegas enkleste ballader. Så herfra – alt godt til Sille Nilsson.

***  /  Giant Sheep Music   /  29 min.  /  Også anmeldt på netmagasinet gaffa.dk

Please follow and like us:

  • 0
  • Share