Rune Herholdt: Amazone

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Rune Herholdt er først og fremmest kendt som leder af Jyllands største gospelkor, Aarhus Gospel Singers, som forsanger i ensemblet Rune Herholdt & The Gospelbrothers og som manden bag Aarhus Gospel Fellowship. Men at dømme efter hans nye album, Amazone, har han kunstneriske ambitioner, der rækker udover genren, gospel.  Amazone er således ti nye sange fra Rune Herholdts side – ti personlige vokaljazz- og pop-sange, som forløses i samarbejde med kontrabassisten Jens Jefsen, pianisten Hans Esbjerg, trommeslageren Jesper Bo Knudsen og nogle få gæstemusikere. Og den forløsning fremstår både overskudsbetonet og rutineret. De fleste af albummets numre er på engelsk, to på dansk, men alle kredser de om kærligheden og om frygten for at miste den. Om konsekvensen af at miste kærligheden og at stå alene. Og helt generelt efterlades man som lytter med det indtryk, at Rune Herholdt både som sangskriver og sanger har et stort register og følelsesregister at gøre godt med. Vellykkede numre som Load og Oh My Oh My vidner i dén grad herom.

***  /  Gateway Music  /  43 min.  /  Også anmeldt på netmagasinet gaffa.dk

Please follow and like us:

  • 0
  • Share