Jógvan: Love That You Love

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

I 2015 blev han henvist til 2.-pladsen i årets X-Factor, men dét i sig selv borger ikke for, at der er potentiale til en fremtid i musikkens verden. Alligevel har den nu 26-årige færing, Jógvan Joensen – med hjælp fra stærke kræfter i Nordatlanten – formået at støbe kuglerne til det, der kan blive begyndelsen på en ”rigtig” karriere som musiker. Love That You Love er således en EP-debut af bemærkelsesværdig styrke. EPen åbner med nummeret, Final Goodbye, som er skrevet i samarbejde med søsteren, Kristina Joensen, og det nummer i sig selv emmer både af vokal/instrumental spændvidde og af talent for det at forme et stykke musik/en tekst fra bunden. Nummeret er mange facetteret og alligevel kendetegnet af let tilgængelighed. Dét – og de øvrige fire numre på EPen – er et organisk miks af atmosfærisk folk, pop og rock. Og alle fem numre – hvoraf de fire er på engelsk, et på færøsk – holder altså! Naturligvis takket være Jógvans sans for singer-songwriting, men også takket være en sikker produktion af rutinerede Høgni Lisberg. Med de rigtige folk omkring sig, vil Jógvan helt givet kunne komme langt med sin musik!

***  /  Tutl  /  19 min.  /  Også anmeldt på netmagasinet gaffa.dk

Please follow and like us:

  • 0
  • Share