Ingolf Gabold “live i Luther”

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Det er en lokal kapacitet, der torsdag den 14. april kl. 19 holder et engageret og måske provokerende foredrag i Luther Kirken i Randersgade. DRs tidligere dramachef, Ingolf Gabold – som for nylig kom i vælten med sin påstande om bevidst politiseret tilrettelæggelse af flere af DRs kendte TV-serier – vil fortælle om serierne og om det analytiske arbejde, der ligger bag udviklingen af dem.

Selv har han forladt DR til fordel for en tilværelse som pensionist, men engagementet og lysten til at provokere er intakt. Og dét vel at mærke med afsæt i en sjælden analytisk begavelse og omfattende viden.

Selv er han oprindeligt komponist, uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København og Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. Og det var da også via musikken, han kom ind i DR, hvor han i 1974 blev ansat som orkesterproducent. Fra musikken bevægede han sig over til dramaturgien og efter en række forskellige poster på TV-stationen, blev han i 1999 dramachef. Som sådan har han bl.a. tilrettelagt TV-serier som Den serbiske dansker, Rejseholdet, Nikolaj og Julie, Krøniken, Ørnen og Forbrydelsen.

Entré til foredraget kr. 50 (kontant eller mobilepay). Beløbet går ubeskåret til menighedsplejen, som yder økonomisk hjælp til udsatte mennesker i sognet.

Nyhedsartikel også publiceret i Østerbro Avis

Please follow and like us:

  • 0
  • Share