Jakob Sveistrup: All In / All Out

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Det er ti år siden, Jakob Sveistrup udsendte sit seneste album, Fragments. I de ti mellemliggende år har han helt personligt været i tvivl om, hvorvidt han skulle betræde musikerens eller skolelærerens vej. Men det nye album, All In / All Out, kunne tyde på, at han har valgt den første vej, musikerens. Og det er fedt for os, der har forladt skolen. Især fordi Sveistrup byder på meget, meget lovende takter på All In / All Out. Vel er der kedelige momenter – et nummer som Damn Good Day – er for simpelt, u-elegant og retrospektivt. Åbningsnummeret, Accompany Me, er til gengæld suverænt. Dét er et pågående bluesnummer, hvori Sveistrup med fascinerende tyngde og troværdighed krænger sit indre ud, så det er til at forstå. Dét nummer er simpelthen et af de bedste bluesnumre, der er udgået fra Danmark i mange år! Det – og et nummer som Don’t Wanna Sleep – har karakter, krop og kant. Begge numre emmer af nødvendighed og kalder på gentagne aflytninger. Som helhed er der ups and downs, in and outs på Sveistrups nye album, men først og fremmest er der lovende takter.

***  /  Eget selskab  /  40 min.  /  Også anmeldt på netmagasinet gaffa.dk

Please follow and like us:

  • 0
  • Share