Rebekka Thornbech: Wanderlust

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Den danske sangerinde, Rebekka Thornbech, debuterede i 2014 med albummet, So Be It. Samme år deltog hun i dansk Melodi Grand Prix. Og nu kommer så et nyt album, Wanderlust, som meget klart og utvetydigt markerer, at sangerinden er ramt af udlængsel og har sine musikalske rødder plantet i genrerne country, americana og bluegrass. Flere af numrene på det nye album har hun skrevet under et ophold i Nashville, og inspirationen derfra er evident i dem alle. De er genretro og dog personlige. De er rundet af Nashvilles musiktradition og samtidig præget af et særegent element af nordisk melankoli. Tag et nummer som Heavy Rain – det rummer både noget Sydstat og noget Norden, noget traditionelt og noget forfriskende nyt og personligt. Især dét – og et nummer som Sail Away – forekommer ægte og ærlige, påtrængende nødvendige. Albummet rummer ikke på nogen måde noget revolutionerende nyt, men det virker gedigent og på mange måder modigt, effektivt og fokuseret.

***  /  Gateway Music  /  41 min.  /  Også anmeldt på netmagasinet gaffa.dk

Please follow and like us:

  • 0
  • Share