Teenage Love live på Trailerpark Festival, Soundvenue Stage

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Der var noget aldeles forfriskende over fredagens første koncert på Trailerpark Festival. På den udendørs Soundvenue Stage stod Teenage Love – to unge kvinder, Katy Gunn og Anna Lidell, i farvestrålende tøj, med et helt enkelt instrumentalt set-up: to mikrofoner, et minimalistisk trommesæt og en violin. Der var lyst, luften var ren (efter regn), pladsen foran scenen var lettere regnvåd, alt forekom friskt. Også de to kvinder. Og fornemmelsen af friskhed forblev intakt igennem hele koncerten.

De to – amerikaneren og danskeren, violinisten og trommeslageren – bød op til fest med deres enkle electro-pop, som p.g.a. violinen har et element af kammermusik over sig. Naturligvis spillede de alle fem numre fra deres debut-EP, ”Gold” – det vil sige numrene: ”Gold”, ”Life is Short, Make a Mess”, ”Lazer Eyes”, ”Deserted Places” og ”I think I’m Falling in Love”, men også nogle nye numre. Og det hele selvfølgelig med den lethed og de skæve vokalduetter, som er Teenage Loves signatur.

Personligt faldt jeg især for ”Deserted Places”, fordi det nummer er melodiøst og rummer lige så mange farvenuancer, som klædedragterne på scenen. ”Deserted Places” er mørkt og lyst, sort/hvidt og farverigt, det er down tempo, og dermed tydeliggøres de teknikaliteter, der ligger bag de to kvinders samsang og -spil. De to kvinders sang og musik er eklektisk, teknisk krævende og netop dét – kombineret med den lethed, glæde og gejst som er så stor en del af deres musik – gør oplevelsen mange facetteret og fin.

***  /  Koncert også anmeldt på netmagasinet gaffa.dk

Please follow and like us:

  • 0
  • Share