Wangel live på Trailerpark Festival, Royal Stage

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Peter Wangel og hans sidemen på Royal Stage var begunstiget af, at der fredag i minutterne før koncertstart kom noget, der mindede om et øjebliks skybrud. Selv de mest hårdkogte blandt publikum måtte søge ly for vandet, som stod ned i stænger. Og ly var der på gulvet foran Trailerpark Festivals store indendørsscene, hvor Wangel gik på kl. 18:15. Hans elektroniske musik, som emmer af soul, fortjente ganske vist et stort fremmøde, så i den forstand var regnen kun at regne for en hjælpende hånd – selv om der helt givet ikke ville have været så mange på gulvet foran Royal Stage, hvis ikke det havde været for regnen. Men regn eller ej – var man ikke underholdt, var det ens egen skyld. For det Wangel leverede var effektivt, tilgængeligt og velturneret, i stort omfang hentet fra hans nye album, ”Freedom”, som udkom i marts 2016, men også revitaliseret på scenen i Enghave. Og selv små problemer er fascinerende, for de fordrer løsninger på stedet. Sådan var det også for Wangel, da noget software drillede og han selv måtte fatte om guitaren. Dét funkede.

Peter Wangel og hans sidemen åbnede koncerten med åbningsnummeret fra albummet, ”Freedom”, fortsatte med autoritet over i ”Lockdown”, ”Eternal History” og ”Sorrowdrift”, før problemerne opstod. Balladen, ”Sorrowdrift”, blev et af koncertens absolut bedste, så det er selvfølgelig ikke til at vide, hvad der ville være sket, hvis ikke der havde været problemer, men det interessante er, at Peter Wangel ikke bare løftede og gav en fascinerende effektiv koncert fra ende til anden, men også at han med sin sjælfulde vokal og sine down tempo kompositioner formåede at tryllebinde flertallet af dem, der havde søgt ly for regnen. At han sluttede det hele af med en generøs live-version af ”Seoul” – singlen, der blev et massivt radiohit – fuldendte bare koncerten, der i al stilfærdighed blev en af festivalens hidtil bedste.

****  /  Koncert også anmeldt på netmagasinet gaffa.dk

Please follow and like us:

  • 0
  • Share