ALA.NI: You & I

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Forestil dig 50erne; et sort/hvidt billede; Billie Holiday; en helt enkel sang; Holidays brugte vokal; simpel musikledsagelse; et samlet set smerteligt, skrattende og sønderrivende udtryk.

Forestil dig en nutidig pendant; et farvebillede; en slank, smuk, sort kvinde; en sang fra Holidays univers; en lidt lysere vokal; stadig en simpel musikledsagelse; samlet set: et smerteligt, skrattende og sønderrivende opdateret udtryk.

For dig ser du da britiske Ala.Ni. En ny – alt andet end effektjagende – ypperligt smuk stjerne in spe på vokaljazzens, bluesmusikkens og singer-songwritingens nøgne himmel.

Når Ala.Ni – bare ledsaget af en guitar, eventuelt en bas, en trompet, fingerknips og papkasse-trommen – synger lige så smerteligt smukke, helt enkle sange som ”Come to Me”, ”Cherry Blossom” eller ”Darkness at Noon”, er overgivelse naturlig. Ala.Ni fremfører sine sange med en respektindgydende ægthed og ærlighed, som var de alle livsnødvendige ytringer. I den forstand er Ala.Ni en dirrende ener (om end hun i passager minder om vores egen Kira Skov).

*****  /  Naïve  /  30 min.  /  Også anmeldt på netmagasinet gaffa.dk

Please follow and like us:

  • 0
  • Share