Jacob Christoffersen Trio: We Want You

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Den danske jazzpianist, Jacob Christoffersen, og hans trio, der i øvrigt består af bassisten Thomas Fonnesbæk og trommeslageren Zoltan Csörsz, åbner deres nye album, ”We Want You” med forrygende flotte ”Home”. Nummeret er medrivende, melodisk og mættet af fortælling og tyngde. Isoleret set, er det et af de bedste danske jazznumre, undertegnede endnu i år har hørt, og selv om resten af albummet ikke helt holder dét niveau, står albummet som helhed alligevel tilbage som uhyre vellykket. De tre musikere matcher hinanden godt og spiller, som havde de kendt hinanden i årtier. Alle Christoffersens kompositioner danner fin basis for det næsten telepatisk naturlige sammenspil. Men bedst fungerer alligevel albummets mere stilfærdige ballader – numre som ”And Suddenly You Know”, ”Farvel (For Hugo)” og ”Home”. ”Farvel” er tilegnet den afdøde jazzbassist, Hugo Rasmussen og er et smukt, dybfølt og vemodigt farvel, som hensætter lytteren i tristese.

****  /  Stunt Records  /  48 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share