Marie Lind: Christmas Time

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Jeg har altid haft et anstrengt forhold til plader med julemusik. Ikke fordi jeg har noget imod julen som højtid eller noget imod musikken som kunstform. Men fordi kombinationen af jul og musik har det med at blive blottet for karakter og kant. Den klassiske julemusik er en undtagelse, fordi den ofte har en lyrisk stærk dimension, men den rytmiske julemusik, den er sjældent interessant. Nærværende album, ”Christmas Time”, er den danske musicalsangerinde Marie Linds velmenende forsøg på at håndtere kombinationen af jul og rytmisk musik. Hun og hendes musikere tager på hendes fjerde udgivelse livtag med egne numre og med en række evergreens såsom ”Marshmellow World”, ”Christmas Time Is Here” og ”Winter Wonderland”. Men selv om man klart fornemmer, at alle medvirkende har teknikken i orden, og at selve produktionen er i orden, løfter heller ikke dette album sig op over det banale, for Marie Lind formår ikke at personliggøre materialet eller at gøre det påtrængende nødvendigt for lytteren. Også hun falder i fælden og udgiver et album med julemusik, der er pæn og blottet for karakter og kant.

**  /  Gateway Music  /  38 min.  /  Også anmeldt i netmagasinet gaffa.dk

Please follow and like us:

  • 0
  • Share