DMA Jazz 2016 i TV2’s regioner lørdag aften

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Begrebet, DMA, forbindes i TV-sammenhæng altid med det stort anlagte show, hvori kendte pop- og rockmusikere som Medina, Christoffer og Nick & Jay f.eks. hyldes. Senest transmitterede TV2 det danske DMA direkte fra Forum på Frederiksberg lørdag den 12. november. Det var ved dén lejlighed, Phlake blev den helt store vinder med fem Danish Music Awards.

Men DMA er meget andet og mere end det ene show. Også andre genrer har nemlig deres DMA. Det gælder verdensmusikken, det gælder folkemusikken og det gælder jazzen. Og fælles for disse genrer og shows er, at de nok fylder mindre, men afspejler et meget højt niveau, teknisk såvel som kunstnerisk.

Derfor er der god grund til at tænde for fjerneren (eller computeren) i morgen aften, lørdag den 26. november kl. 19:45, når TV2’s regionale lillebror på Frederiksberg, TV2 Lorry, og alle de øvrige TV2 regionalstationer udsender optagelserne fra jazzens yderst velfungerende DMA, som – med Master Fatman som vært – blev afholdt den 7. november i Teater Bremen. Har man ikke mulighed for at se showet lørdag aften, genudsendes det allerede søndag den 27. november kl. 21.00 – alternativt kan det ses på tv2lorry.dk.

Nyhed også publiceret i netmagasinet gaffa.dk

Please follow and like us:

  • 0
  • Share