The Pocket Players: Throw Your Dog a Bone

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Danske The Pocket Players er et orkester, der spiller en aldeles uforfalsket form for blues. Ikke det, man kunne kalde melankolsk hænge-hoved-blues, men saftig, mandhaftig, rå, brutal og svedig powerblues, der indikerer, at her lader man sig ikke kue, men handler sig ud af besværligheder og benspænd. Orkesteret består af prøvede kræfter: Ole Bech, Palle Hjorth, Henrik Poulsen og Søren Poulsen foruden Marianne Lewandowski. Og alle synes de – rent kunstnerisk – at være rundet af en fanden-i-voldsk udtrykstrang, for de bidrager alle til det bastant, mandhaftige udtryk, der gennemsyrer albummet, ”Throw Your Dog a Bone”. Teksterne handler ikke overraskende om kærlighed, længsel, tab og fortabelse. Og musikken om at komme videre, snarere end ved at dvæle. Dette sidste indebærer bare, at detaljerigdommen i udtrykket er begrænset. Men er man til gammelkendt rock og rull med et skær af blåt, er interessen for detaljer måske heller ikke så afgørende. Set i dét perspektiv er albummet faldet godt ud.

***  /  LongLife Records  /  39 min.  /  Også anmeldt i netmagasinet gaffa.dk

Please follow and like us:

  • 0
  • Share