MindSigh: MindSigh

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Bag den bemærkelsesværdige signatur, MindSigh, gemmer sig to sene debutanter – den danske sangerinde, guitarist og komponist, Grith Böcher, og den amerikanske sangskriver, Rick Squires. Over en periode på tyve år har de to korresponderet på forskellig vis, og dele af deres korrespondance er nu blevet til de sange og den musik, der – med de sene debutanters velovervejede modenhed – udgør debutalbummet, MindSigh. Squires’ lyriske sangtekster er som små storylines, små meningsfulde fortællinger, der med Böchers vokale skæv- og skønhed, hendes instrumentale overskud og kompositoriske udtryksstyrke bliver rørende, vedrørende og autentiske ballader af et for debutanter overraskende forunderligt tilsnit. Man fornemmer, at Böcher kan have hentet inspiration hos navne som Suzanne Vega, Carole King og Joni Mitchell, men samtidig hører man noget aldeles originalt i hendes enkle indie folk-rock – noget som i hvert fald får undertegnede til at ønske, at andre må få øjnene op for MindSigh. Grupperingens udtryk balancerer suverænt mellem det enkle og komplekse og lover godt for en positionering på både den danske og den internationale folk-rock-scene.

****  /  Eget selskab  /  44 min.  /  Også anmeldt på netmagasinet gaffa.dk

Please follow and like us:

  • 0
  • Share