The Beatophonics: Live at the Club Liverpool House

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

I sidste halvdel af 60’erne var der i Køge en meget aktiv forening, der hed Club Liverpool House. Her blev datidens merseybeatmusik præsenteret i dansk forklædning til de unge klubmedlemmers hysteriske glæde. Men… det var dengang. På selvsamme matrikel finder man imidlertid i dag det, der hedder Teaterbygningen i Køge, og her er nærværende live-album af virkelig gode grunde blevet optaget i marts 2016. Live at the Club Liverpool House byder nemlig på samme slags musik, som man dén gang i 60’erne kunne høre på matriklen. The Beatophonics – Søren Koch, Rasmus Schrøder og Flemming Koch – skriver og spiller her og nu, i vor tid, skramlet, old-fashioned merseybeatmusik og fortolker andres i et retrospektivt lydbillede, der – som pladecoveret – sender tankerne direkte tilbage til 60’erne. Af cover-notes kan man forstå, at det ikke lå i kortene, at gruppen skulle indspille et live-album, men at et folkekrav rejste sig – og at live-optagelsen af samme grund måtte laves. Og nu er det hæsblæsende beat-album her så – til publikums gunst og ære. Uden de store raffinementer ganske vist, men skrevet og indspillet til nostalgiske sjæle, der ikke går op i den videreudvikling, der siden 60’erne har præget den rytmiske musik som kunstform.

***  /  Echophonic  /  37 min.  /  Også anmeldt i netmagasinet gaffa.dk

Please follow and like us:

  • 0
  • Share