Kamille Lindholm: Twice in August

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Den århusianske singer-songwriter, Kamille Lindholm, albumdebuterer med Twice in August – et virkelig fint, kantet og mørkt album, der består af folk-pop med skæve fraseringer og rock-impulser. Albummet er blevet til i et samarbejde med produceren, Janus Bechmann, og handler – ifølge Lindholm selv – om ”det sted, hvor mørket oplyses af håbet, der sniger sig ind i sprækkerne som lysglimt.” (Med andre ord: albummet er en tilstandsrapport fra et terapeutisk forløb!) Uanfægtet af dén forklaring (som jeg som anmelder godt kunne have undværet) fungerer de fleste sange og det meste af musikken. Man fornemmer, at Kamille Lindholm før har været udøvende i forskellige konstellationer, hvor sangen og sangskrivningen har været i fokus. For sikker fremstår hun på debutalbummet. Hun har, med ét af sine tidligere projekter, været udvalgt som Wild Card af P3 til Karrierekanonen (det var med nummeret, Stay), men musikken på Twice in August, er mere rå og melankolsk, mere særegen, interessant og presserende. Man fornemmer et udtryksbehov, en nødvendighed, en ærlighed. Kombineret med et oprigtigt talent. Bedste nummer er den urovækkende ballade, Lover.

***  /  Eget selskab  /  36 min.  /  Også anmeldt i netmagasinet gaffa.dk

Please follow and like us:

  • 0
  • Share