Enrico Pieranunzi & Thomas Fonnesbæk: Live at Gustavs

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE    Gustavs Bistro i Classensgade på Østerbro i København lukkede uigenkaldeligt i 2017 – efter i nogle år at have serveret skøn mad og jazzmusik af høj klasse. Live at Gustavs, det nye album fra Stunt Records, er et vidnesbyrd om det musiske niveau på bistroen, der i øvrigt serverede gastronomiske oplevelser på tilsvarende niveau. På den interimistiske scene i Classensgade stod i sommeren 2017 et flygel, som under dét års jazzfestival blev betjent af den italienske mesterpianist, Enrico Pieranunzi, og ved siden af den en kontrabas, som blev betjent af den dygtige danske bassist, Thomas Fonnesbæk – tilsammen en virkelig interessant duo, hvilket albummet dokumenterer. Materialet på live-albummet er for størstedelens vedkommende skrevet af Pieranunzi selv, men der er også blevet plads til en komposition af Fonnesbæk og til to standards – Cole Porters Everything I Love og Jerome Kerns All The Things You Are. Personligt finder jeg dog duoens håndtering af Pieranunzis egne numre mest interessant. Især brillerer de to på albummets dynamiske titelnummer, som er det hele værd!

****  /  Stunt Records  /  64 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share