Diverse musikere: Piano Cloud Series vol. 4

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE    Det uafhængige, svenske label, 1631 Recordings, udgiver plader og CD’er i en lind strøm. Plader og CD’er, der genremæssigt primært rummer ny partiturmusik, nutidig kompositionsmusik, klassisk musik. Men på det seneste har selskabet også udgivet en serie albums med fællestitlen, Piano Cloud Series, hvorpå kunstnere fra alle mulige og umulige egne i verden bidrager med korte soloklaverstykker, der synes at balancere mellem nutidig klassisk musik, jazz og new age. Vol. 4, som netop er udkommet, er endnu et smukt og dragende album med højdepunkter som Wouter Dewits Listen To The Wind, The Album Leafs Maryam, Sophie Hutchings’ Whisper To Closeness og Benjamin Gustafsson Afraid To Love Again. Numre, der har det tilfælles, at de er melodiske, melankolske og spirituelle – grænsende til new age uden kant. Numrene er i stor udstrækning uden modhager, uden spor af noget uperfekt. Det er dét, der i realiteten gør dem lidt uperfekte. At de er så renskurede. Så perfektionerede. Så blottede for konturer – selv om de også er gribende.

****  /  1631 Recordings  /  57 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share