Steven Taetz: Drink You In

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Steven Taetz er et nyt skud på stammen over store canadiske croonere / jazzvokalister. Han er tydeligt en mand, der er farvet af en umiddelbar forgænger som Michael Bublé, men også en mand, der er inspireret af et langt tidligere navn som amerikanske Frank Sinatra. Men uanset inspirationskilde er Steven Taetz en fremtidens mand indenfor genren. Et navn, som vi kommer til at høre til i de kommende årtier. Han er klassisk uddannet og trænet, men har også åbenlys sans for den rytmiske sang og musik. Og det både som sanger og sangskriver. Han har således selv skrevet (eller co-skrevet) flere af numrene på Drink You In – numre, der vil banke på døren, når nye sange skal lukkes ind i The Great American Songbook. Bedste numre er Drink You In og We Never Kissed Goodbye – foruden chanson’en, Meet In Montreal. Disse tre – og alle øvrige numre – fremføres i en let form for swingjazz, stilsikkert akkompagneret af et allstar hold af canadiske musikere og i to tilfælde i duetter med sangerinder – Sonia Johnson og Tia Brazda. Førstnævnte medvirker på Meet In Montreal. Altafgørende problem er dog, at alt på albummet er så fejlfrit, grænsende til glat. Dét gør helhedsoplevelsen en anelse kedelig.

****  /  Flatcar Records  /  41 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share