Mythic Sunship: Another Shape of Psychedelic Music

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE    Gruppen, Mythic Sunship, er ikke for alvor slået igennem herhjemme. Men internationalt begynder gruppen fra København at vække opmærksomhed med sin gentænkning af psykedeliske garagejazzrock. Og dobbelt-albummet, Another Shape of Psychedelic Music, burde også kunne åbne døre herhjemme. Emil Thorenfeldt (guitar), Frederik Denning (trommer), Kasper Stougaard Andersen (guitar), Rasmus ‘Cleaver’ Christensen (bas) og Søren Skov (saxofon) skaber således med Another Shape of Psychedelic Music – efter tre internationalt velrenommerede plader – forudsætningen herfor. Dobbeltalbummet er ambitiøst og forunderligt, stærkt og stilsikkert. Musikken er et miks af heavy metal, psykedelisk garagerock, kraut-rock og jazzrock. På én gang et næsten dræbende sansebombardement og en magnetisk altopslugende kraft, der ansporer til hypnotisk ekstase. Det hele er overbevisende, stærkt og støjende – voldsomt inciterende og lige så voldsomt insisterende. Ikke industrielt, men pågående og uomgængeligt – meget i kraft af genremikset.

*****  /  El Paraiso Records  /  75 min. /  Også anmeldt i musikmagasinet gaffa.dk

Please follow and like us:

  • 0
  • Share