Michael Bublé: Love

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE    Den canadiske crooner, Michael Bublé, er uomtvisteligt en teknisk dygtig sanger! Men i de senere år har han kunstnerisk udviklet sig til lidt af en flødebolle. Derfor er det også med en vis nervøsitet, jeg sætter hans nye album på – et album, som bliver udsendt op til jul, som består af kærlighedssange og som indbefatter et hav af strygere! Men – uden at jeg helt kan forklare hvorfor – bliver jeg positivt overrasket. Måske fordi Bublé går til de store kærlighedssange med en uforceret styrke, en uprætentiøs stil og en særdeles klædelig ro. Materialet er for størstedelens vedkommende store standards fra The Great American Songbook – sange som ”My Funny Valentine”, ”When I Fall In Love” og ”I Only Have Eyes For You”. Sange, som alle fremstår suverænt docerede. Men albummet største oplevelser er alligevel Bublés versionering af det nyere nummer, Charlie Puths ”Love You Anymore” og Lorenz Hart & Richard Rodgers’ ”My Funny Valentine” – førstnævnte meget i kraft af instrumenteringen og især guitarspillet, sidstnævnte meget i kraft af det svulstige arrangement, som gør nummeret uhyre dramatisk.

****  /  Reprise Records  /  39 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share