Blue Standard: A Good Thing

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE Blue Standard er en canadisk jazzduo bestående af den etablerede jazzsanger / crooner, Raoul Bhaneja, og den unge klaverkomet, Jesse Whiteley. Og A Good Thing er deres første fælles album – et nutidigt, meget enkelt take på store standards som When I Fall In Love, It’s A Wonderfull World og Teach Me Tonight. A Good Thing er et take, som er opstået ud af Raoul Bhanejas forkærlighed for sangere som Joe Williams, Nat King Cole, Chet Baker og Jimmy Scott – og naturligvis for de standards, som de fremførte. Men fremfor at blive ramt af en trang til at lytte til A Good Thing, bliver jeg ramt af en trang til at genhøre de originale forlæg – og dét fordi Blue Standards’ album ikke bare er lidt for enkelt, men også lidt for svagt. Jeg fornemmer således ikke et glødende engagement, et påtrængende udtryksbehov eller en dyb trang til at udforske. Numrene fremføres og står i egen ret, fordi de er gode, men Blue Standards versioneringer tilfører ikke tyngde, kant eller nerve – selv om det på mange måder er lytteværdigt.

*** / Big Time Records / 35 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share