Niels Skousen SOLO i Lutherkirken

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Sammen med Peter Ingemann pladedebuterede han i 1971. Det var med ikoniske “Herfra hvor vi står”. I dag – små 48 år efter og i en alder af 75 – fremstår han som kunstner stærkere end nogensinde. Niels Skousen er i dag Danmarks bedste svar på Leonard Cohen og Bob Dylan, en sand troubadour.

Sidst han optrådte live var i januar. Det var med orkester og gæster i et udsolgt Skuespilhus i København. Men torsdag den 28. marts optræder han igen – nu som solist og i Lutherkirken i Randersgade på Østerbro. Her vil Niels Skousen optræde med materiale fra hele sit bagkatalog – den helt gamle del og især den nyere, som har udløst utallige anmelderroser, prisnomineringer og glædesudbrud blandt danskerne.

I Lutherkirken vil rummet med sin naturlige intimitet og storladne akustik byde ind. Derfor er der grund til at tro, at solokoncerten bliver ekstraordinær.

Billetter à kr. 149 (plus gebyr) på billetto.dk eller à kr. 180 i døren.

Også publiceret i Østerbro Avis

Please follow and like us:

  • 0
  • Share