Jonathan Bauer: Walk, Don’t Run

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE Den canadiske jazztrompetist, Jonathan Bauer, har bosat sig i New Orleans. Og én ting kan man nu konstatere: Sydstatsbyens spraglede musikscene har sat sit præg på hans musik. Walk, Don’t Run er ganske vist et debutalbum, hvorfor det for denne anmelder kan være svært at afgøre, hvordan canadierens musik lød før ankomsten. Men summen af originale kompositioner på debutalbummet emmer af New Orleans, samtidig med at der er en ground’et ro og coolness over musikken. Trompetisten har slået sig sammen med en håndfuld af sydstatsbyens unge løver – saxofonisten Alexander Geddes, pianisten Ryan Hanseler, bassisten Alex Dyring og trommeslageren Gerald Watkins Jr. – og sammen med dem fremelsker han en meget lytteværdig, cool og samtidig varm swingjazz. Hans kompositioner forløses med glød og charme, virtuositet og overskud. Man fristes endda til at sige: med taknemmelighed og glæde. Festen er således inkluderende, ikke ekskluderende. Frejdig, ikke fræk. Skabt af en canadier med en potentielt lysende fremtid.

**** / Slammin Media / 43 min.


Please follow and like us:

  • 0
  • Share