Sinne Eeg & The Danish Radio Big Band: We’ve Just Begun

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE Sinne Eeg og DR Big Band ønskede med samarbejdet om albummet, We’ve Just Begun, at finde tilbage til den lyd, der kendetegnede Count Basies og Quincy Jones’ gamle, amerikanske big bands. Derfor henvendte de sig til den 89-årige legende, Al Schmitt. Han var involveret i indspilninger med Count Basie og Quincy Jones og blev hyret til at mikse det nye, danske album. Og resultatet er virkelig iørefaldende, gennemført og flot. Sinne Eeg har selv skrevet (eller været involveret i at skrive) halvdelen af numrene. De resterende numre er standards så som My Favourite Things, Talking To Myself og Comes Love. Alle er eminent godt arrangeret af henholdsvis Jesper Riis, Peter Jensen og Roger Neumann. Og da DR Big Band i forvejen består af eminente musikere, der fint dirigeres af Nikolai Bøgelund, er det, der skal til for at lave en perle, tilstede. Sinne Eeg har jo en inciterende vokal og en indlevelse, der siger spar to. Når jeg hører hende i balladen, Hvorfor er lykken så lunefuld, er det en ægthed og vibrerende nerve, jeg hører.

**** / Stunt Records / 52 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share