Lasse Schjerning: Meets Pedro Martins & Frederico Heliodoro

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE Musikken på den unge, danske jazztrommeslagers debut-EP (eller er det et album?) er enkel og elegant, passioneret og raffineret, og forener en skøn, kølig, nordisk tone med en varm, passioneret, latinsk ditto. EP’en / albummet er uhyre vellykket og dokumenterer et både lovende og ambitiøst ”møde” mellem den unge dansker og de ligeledes unge, brasilianske stjerner in spe, Pedro Martins og Frederico Heliodoro, som spiller henholdsvis guitar og bas (og bl.a. tidligere har markeret sig via deres samarbejde med Kurt Rosenvinkel). Musikken på Schjernings Meets Pedro Martins & Frederico Heliodoro er teknisk og kunstnerisk virtuos, vidner om tre musikeres indbyrdes fortrolighed og en fælles glæde ved det enkle og dog mere facetterede. Materialet er original, moderne latinjazz – hovedsageligt skrevet af Schjerning, et enkelt nummer af Heliodoro og ét af Daniel Santiago – og fremført på en let, klar, luftig og cool vis. Musikken er så naturligt fremelsket, at jeg vitterligt håber at få mere at høre fra netop konstellationen inden længe. For her er der virkelig noget at bygge videre på. Grund til at række ud efter stjernerne.

***** / Eget selskab / 35 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share