EHA: PARIS · RIO · NEW YORK

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE Albummet, PARIS · RIO · NEW YORK, er den tredje, håndgribelige frugt af et kvalificeret møde mellem erfarne, modne, energiske, spontane og innovative sjæle, der tilsammen har skabt en ukonventionel form for musik i grænselandet mellem den traditionelle sydstatsjazz, den ekspressive fusionsjazz og den mange facetterede, frodige og uforudsigelige worldjazz. I den forstand er musikken på dette tredje album fra EHA’s side som et kreativt resultat af en sammensmeltning af kunstneriske impulser i de tre nævnte metropoler. Musikere fra de tre byer / kontinenter har fundet sammen og skabt en original, funky og pågående form for fusionsjazz, som forbinder deres hjembyer. Og de har gjort det ved at blandt akustiske og elektroniske virkemidler. Centralt i billedet står den franske guitarist Philippe Coignet, som har samlet det oprindelige EHA og denne gang udbygget det, så besætningen består af Mike Stern (USA) på guitar, Cacau De Queiroz (Brasilien) på sax og fløjte, Minino Garay (Argentina) på percussion, Michel Alibo (Martinique) på bas,  Leandro Aconcha (Schweiz) på keys, Damien Schmitt (Frankrig) på trommer, Mario Contreras (Chile) på percussion, Tiple Andy Narell (USA) på olietønder, Philippe Coignet (Frankrig) på guitar, Juan Manuel Forero (Colombia) på percussion, Voix Sulaiman Hakim (USA) på saxofon, Lionel Segui (Frankrig) på trombone og Tuba Rubinho Antunes (Brasilien) på trompet. Sammensmeltningen af dén besætning udmønter sig i et stærkt, energisk og medrivende, catchy og groovy album, som baner nye veje.

**** / Kwazil/Adima Productions / 60 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share