The Blue Van: From Responsible Sources

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE

The Blue Van er det, man kan kalde, et rutineret, dansk rockband af internationalt tilsnit. Bandet har mere end to årtier på bagen, men holder i dag samme energiniveau og intensitet, som da det hele startede – med en tidlig succes i blandt andet USA. De fire fyre fra Brønderslev holder imidlertid stadig skruen i vandet og fanen højt – hvilket det nye album, From Responsible Sources, vidner om. Musikken på albummet er uforfalsket bluesrock med et touch af retro og kliché. Tekstuelt kredser Steffen Westmark (vokal og guitar), Søren Christensen (guitar, keyboard og kor), Allan Fjeldgaard Villadsen (bas) og Per Mølgaard Jørgensen (trommer og kor) med deres nye sange om det at have idealer og om det at tvivle på sig selv og sine idealer. Og deres nye musik? Den er som vanligt som en spændt bue: energi rede til at blive sluppet fri. Og dét er sådan set meget fedt. Alligevel foretrækker jeg albummets mere melankolske og følelsesbetonede ballader – numre som Eyes Full of Starlight og The Singer.

*** / Rå Lyd Records / 42 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share