Rebbeca Hennessy: All the Little Things You Do

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE Den canadiske singer-songwriter / jazztrompetist og -vokalist, Rebecca Hennessy, har med All the Little Things You Do skabt et spændende, smukt og raffineret album med originale, ukonventionelle og dog melodiske jazzballader, der alle har et lyrisk strejf / i enkelte tilfælde et element af let tilgængelig poprock over sig – samtidig med, at der i alle numrene er flere facetter, flere farver, der tilsammen skaber større dybde, end vi er vant til i poprockens verden (i hvert fald). Jeg fornemmer lidt folk, lidt roots, traditionelle træk. Men det hele blandes på en måde, der netop gør musikken ukonventionel og original. Også takket være produceren, David Travers-Smith. Åbningsnummeret, All The Things You Do, er et godt eksempel. Det afslører både, at Hennessy er en usædvanlig sanger og sangskriver, komponist og trompetist, arrangør og kapelmester. Og – for eksempel – at hun er en, der er i stand til at samle et kompetent band, der kan forløse hendes visioner i samarbejde med produceren. Selv mere åbenlyst tilgængelige numre, som det poprockede Magnolia forløses med fascinerende farveeksplosioner.

***** / Eget selskab / 63 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share