Lyonne: Late Night

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE

Kombinationen af den herboende, argentinske Lyonnes kompositioner, sange og vokal på den ene side og hendes nye, danske orkester på den anden er virkelig stærk. For selv om sangene afspejler, at kunstneren er introvert og eftertænksom, rummer de i forløsningen en enkel og melodisk lethed. Også fordi kombinationen af det lyriske udgangspunkt og den musisk/tekniske tilgang understreger dybde, autenticitet og stilsikkerhed. Der er hverken noget specifikt argentinsk eller specifikt dansk over sangene og musikken, snarere noget urbant, østkyst-amerikansk. Noget jazzet, indiepoppet. Og ganske enkelt – stærkt. Uanset om man lytter til det indledende a cappella nummer, Together We’ll Prevail, en melankolsk ballade som 9 Eleven eller en Sting-inspireret skæring som It’s Only Fair, så bærer de alle de samme umiskendelige fingeraftryk, Lyonnes. Og det er fingeraftryk, der sender tankerne i retningen af New York, Paul Auster og et på én gang helt enkle og mærkværdigt komplekse netværk af gader og bygninger, står som streg på streg, lag på lag og konstant åbner nye vinkler og syn.

**** / Gramercy / 44 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share