Snowpoet: Wait for Me

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE

Det er meget muligt, at Brexit er trådt i kraft. At Storbritannien har løsrevet sig fra Europa. Men Snowpoet er som et bevis på, at sammenhængskraften har overlevet. For centralt i Londonbaserede Snowpoet står den irske sangskriver og sanger, Lauren Kinsella, og den britiske komponist, pianist og producer, Chris Hyson. Og det de to sammen med deres band og executive producer Dave Stapleton har skabt trodser altså både Brexit og eksisterende konventioner. Sangene og musikken på Wait for Me er et crossover mellem vokaljazz, spoken word, indiepop og elektronisk musik. Måske er de to m.fl. inspireret af Lauria Andersson, P.J. Harvey m.fl. Måske slet ikke. Deres sange fremstår uanset hvad som originale, deres udtryk som unikt. Wait For Me er lyrisk storytelling, poetiske undersøgelser af størrelser som kærlighed og kaos, accept og selvaccept. Formidlet stilsikkert, med sans for detaljerne og potentialerne. Melodisk, harmonisk, rigt. Genreudfordrende og autentisk. Wait For Me er et er de mest fascinerende, overraskende og formfuldendte album, jeg længe har hørt.

***** / Edition Records / 50 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share