Sarah Jerrom: Dream Logic

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE

Den canadiske jazzvokalist, –pianist og –komponist, Sarah Jerrom, modtog fortjent anmelderroser for sine første to album – Illuminations fra 2007 og The Yeats Project fra 2017. Men er der stadig retfærdighed til, får hun flere for treeren, Dream Logic, for dét album er hendes hidtil bedste. Dream Logic er musik af nedbarberet karakter – moderne, uprætentiøs vokaljazzmusik, som især lader vokal og guitar forenes i et organisk hele og i en karakteristisk sound, der er gennemgående. Med et hold af sublime musikere – Harley Card på guitar, Rob McBride på bas og Jeff Luciani på trommer og slagtøj – forløser Sarah Jerrom materialet, der altovervejende er hendes eget, til UG med kryds og slange. Der er et eminent element af storytelling over sangene, der kompositorisk er som et miks af folk, vokaljazz og indiepop – og sangene og deres sound vidner altså om et ikke ubetydligt slægtsskab med landsmanden, Joni Mitchell. Især perler som Things That Came Out of the Sea og Accolade Parade, men også Snowblind og Memorabilia imponerer – alle er de små værker à overrumplende stor tyngde og op til otte minutters varighed.

***** / Three Pines Records / 66 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share