Nello: Perfect Sense

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE

Multiinstrumentalisten, sangeren og sangskriveren Niels Nello Mogensen aka Nello har været med bussen i årtier. Her har han siddet ved sideruden, og efterhånden tillagt sig et kontrafej, som er genkendeligt. Mest genkendelig er han nok fra sin position som sideman / bassist i Johnny Madsens band, men også fra sin position som bassist i Lost Kids, Beauty and the Beat og sit eget orkester, Nellovator, Herudover har han spillet med bluesnavne som Ron Hacker, Grarup Allstars og sit eget bluesband, Nello & The Helping Hand Blues Band. Men han kan også ”selv”. Perfect Sense er således hans tredje ”soloalbum” – et personligt album, der afspejler, at Nello er en rutineret, garvet og på sin vis slidt herre, stadig nysgerrig, men også grænsende til bedaget. I momenter giver hans musik mig associationer til en vital karakter som David Byrne – et sådant moment indfinder sig i nummeret, Love Will Carry. I andre numre får jeg netop associationer til Johnny Madsen og noget på én gang autentisk og indestængt, provinsielt og outdated. Det er fint, at Nello selv har skrevet al materialet, men jeg opfatter det ikke som entydigt godt, at han også både synger og spiller de fleste instrumenter. For virtuos er han ikke! Til gengæld er den slidte autenticitet, han præsterer i en ballade som I Will, hvorpå han synger duet med tyske Mari Mana, decideret dragende.

*** / Life is Good Music / 37 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share