Otooto: This Love is For You

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE

De to unge musikere, trompetisten Jonas Due og saxofonisten Oilly Wallace, har med gruppen Otooto og albummet This Love is For You skabt noget ganske bemærkelsesværdigt: en moderne og smooth form for loungejazz, som på én gang emmer af fortid og samtid. Musikken på This Love is For You er akustisk, altovervejende instrumental og nok så væsentligt: tilsat en karakteristisk vintage-synthesizer-lyd (fra en Juno 106) og kan vel genrebetegnes som musik fra grænselandet mellem loungejazz, synthpop og neosoul. Due og Wallace får et uhyre behændigt back-up af Calle Brickman på tangenter, Andreas Svendsen på trommer og Matthias Petri på bas. Foruden af gæstemusikerne: guitaristen Johannes Wamberg, percussionisten Eliel Lazo, cellisten Christian Balvig, klarinetisten Emil Hess og vokalisten Lo Ersare. Hertil kommer (og som konsekvens heraf), at de tos originale materiale er eminent produceret, fremstår strømlinet og som var det skabt i sunny L.A. / West Coast America. Det er afslappet og dog disciplineret. Forførende og dog teknisk velovervejet.

**** / April Records / 44 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share