Henrik Johannessen: Farm Sessions

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE

Dette album er Henrik Johannessens første. Men tag ikke fejl. Johannessen er ikke en novice. Han har været en del af Royal Hunt, Reign of Sound, Merzy, Den Danske Mafia, Bad Monday og Hillbilly Bones – de to sidstnævnte konstellationer som forsanger og guitarist. Og det er som sådan, han optræder på sit eget debutalbum – som forsanger og guitarist. På Farm Sessions er han den plagede, lidende og dog stovt oprejste mandsperson, som krænger sin sjæl ud i en original / intim / akustisk gang americana / country / rock. Johannessen er – ja, hvad skal jeg sige – genretro, men det også i en grad, der gør, at sangene og musikken på hans debutalbum i eget navn grænser op til det klichefyldte. Jeg må tilstå, at jeg i momenter næsten ikke kan have / udstå hans udtryk – et nummer som The Devil’s Trial er eksempelvis en stor udfordring for mig. Men Johannessen, der for bare to år siden modtog en pris for ”Best acoustic performance” ved Texas Sounds International Country Music Awards, kan på den anden side også noget – det er derfor, han modtog prisen. Han repræsenterer også en ægthed og autenticitet, der netop er prisværdig.

***  /  Gateway Music  /  46 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share