Otooto: Dosage

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE

Det danske band, Otooto, skaber et – i dansk sammenhæng – usædvanligt univers. Kvintettens musik er således et helt igennem superbt, groovy møde mellem funk, jazz, elektronisk musik, ambient og shoegaze – et medrivende møde med en markant bas-bund og formfuldendte ciseleringer on top. Oilly Wallace (sax), Jonas Due (trompet), Calle Brickman (keys), Andreas Svendsen (trommer) og Matthias Petri (bas) – og en række gæster – har simpelthen skabt et sanseligt, varmt og svedigt og – ja, sødt – album. (Dosage er den form for sødme, man tilsætter under fremstillingen af champagne). Albummet, Dosage, rummer flere højdepunkter, men et af disse er, når E. Brown rapper på nummeret, Everything Matters to Me. Elementet af rap / hip-hop matcher til perfektion Otootos kunstneriske profil, der forekommer mig at være både enestående og sikker. Samme fornemmelse får jeg, når Lucky Lo bidrager med sin varme vokal på numrene, You Should Know me Better og Take a Little Time. Musikken – ja, albummet som helhed – varmer som en mørk romtoddy. Især p.g.a. basisgruppens bidrag!

****  /  April Records  /  34 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share