Nathalia Flórez: Tæthed og tomhed

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE

Den unge singer-songwriter, Nathalia Flórez, er dansk/columbiansk, bosiddende på Fanø. Hun pladedebuterede i 2019 med I aftenens sidste minutter og udsender nu – små tre år efter – sin 2’er, Tæthed og tomhed. Og denne 2’er er et album, som nok rummer nogle positive elementer, men som først og fremmest lader noget tilbage at ønske. Sangteksterne er ret endimensionelle; kompositionerne og arrangementerne er meget simple; og ingen – hverken Flórez selv eller hendes sidemen eller jeg (som lytter) – udfordres. Teksterne grænser i flere tilfælde til det barnligt ungdommelige; kompositionerne og arrangementerne fremstår som lettere umodne. Og det gør ikke disse forhold bedre, at vinylen og det medfølgende teksthæfte er ”pakket ind” i en barnlig streg, der på vinylen kaldes cover art, i teksthæftet kaldes billedkunst. Tæthed og tomhed skulle have været gennemarbejdet noget mere, og Flórez skulle have opsøgt en kant / karakter / et eller andet andet. Titelnummeret er ganske vist lovende, ligesom eksempelvis numrene Det tager kun et øjeblik og Selvbilleder er det, men indtrykket af endimensionalitet skæmmer generelt oplevelsen.

***  /  Eget selskab  /  39 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share