Thomas Charlie Pedersen: Employees Must Wast Hands

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE

Den danske folk-singer-songwriter, Thomas Charlie Pedersen, er en central figur i folkrock-bandet, Vinyl Floor. Men med albummet med den ironiske titel, Employees Must Wast Hands, påbegynder Thomas Charlie Pedersen også en solokarriere – om end hans bror, der er lige så centralt et medlem af bandet, spiller med, har bidraget med arrangementer, indspilning, produktion og mix af soloalbummet. Selv siger Thomas Charlie Pedersen, at soloalbummet er den ”anden side” af Funhouse Mirror, som Vinyl Floor udsendte i september 2022. Sangene er mere stilfærdige og reflekterede, man kunne sige: fokuserede, koncentrerede, intime. Men stadig står det klart, at Thomas Charlie Pedersen må være nostalgiker og have fundet inspiration i britisk / amerikansk folkrock fra 70’erne og 80’erne. Hans æstetik minder i hvert fald om den, der herskede den gang. Det vil sige, at den er enkel, og at vokal, guitar og keys er centrale i lydbilledet. Som lytter føler jeg mig holdt i hånden, ledsaget, set og hørt. Jeg føler mig afbalanceret – selv om bedste nummer på albummet efter min mening er balladen, Tremble and Reel.  

***  /  Karmanian Records  /  36 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share