Olivia Maisel: A Moment in Time

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE

Den fransk/canadiske jazzsangerinde, Olivia Maisel, pladedebuterer med bravour. A Moment in Time er således en imponerende, stilsikker og meget suveræn plade med en indtagende vokal og et virtuost orkester. Materialet er gamle standards som Crazy He Calls Me, My Foolish Heart, The Nearness of You, Send In the Clowns og Embraceable You. Det er standards som før er blevet indspillet af hundredevis af kunstnere, men som i Olivia Maisels og hendes orkesters versionering alligevel finder ind til en forfriskende ny og klædelig klarhed, intimitet og sanselighed. Debutpladen fremstår personlig. Ægte. Og gennemarbejdet. Man fornemmer af samme grund, at Olivia Maisel ikke bare har sangene inde under huden, men at hun formidler egne erfaringer via versioneringerne. Udtrykket er organisk, legende let og meningsfyldt. Og det er der sikkert flere grunde til – men væsentligst er nok orkesteret, der i grundstammen består af Thélonius Garcia på klaver, Luc Herrmann på guitar, Alex Le Blanc på kontrabas og John Buck på trommer.

****  /  Eget selskab  /  49 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share