Mia Lyhne: En rygende pistol

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Anmeldelse på netmagasinet gaffa.dk

Mia Lyhne er en dygtig skuespiller, idet hun på scenen / skærmen udstråler en særegen autenticitet. Dét gør hende imidlertid ikke til en dygtig sangerinde – selv om dygtighed indenfor skuespil og sang kanforenes.

Mia Lyhne tog – som ung – sine første skridt indenfor såvel skuespil som sang i Vesterbro Ungdomsgård. Det er med andre ord et hjemmevant terræn, hun begiver sig ind på, når hun – som voksen, etableret skuespiller – indlæser og –synger materiale skrevet af Bo Schiøler, manden bag Vesterbro Ungdomsgård.
Kombinationen af Schiølers naivt ungdommelige lejrbåls-folk/pop/rock og Mia Lyhnes lidt endimensionelle vokal får imidlertid hverken sangmaterialet eller sangerinden til at tiltage i tyngde og troværdighed. En rygende pistol forbliver af samme grund uinteressant.
Det er muligt at unge på og vidt omkring Vesterbro vil finde inspiration i aflytningen af den dygtige skuespillers fortolkning af Schiølers materiale. Men for den voksne lytter forbliver albummet fladt, uden højdepunkter. Om dét så skyldes producer Erling Kølner Jensen, andre personager eller slet og ret ”omstændighederne” forbliver uklart.
**
Discart
66 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Comments are closed.