Duchess: Duchess

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Duchess er et nyt ensemble bestående af tre markante jazzsangerinder fra New York: Amy Cervini, Hilary Gardner og Melissa Stylianou. De tre har kendt hinanden længe og sunget sammen i forskellige konstellationer, men med Duchess har de etableret en egentlig trio – inspireret bl.a. af Boswell Sisters og Andrew Sisters. Duchess har nok taget afsæt i førstnævnte grupperings helt særlige originalitet, men også – som Andrew Sisters – valgt at lægge sig midt på vejen. Mainstream-materialet på Duchess er således sikre standards, sange fra ”the Great American Song Book” – numre skrevet af navne som Peggy Lee, Johnny Mercer og George & Ira Gershwin. Og meget kendetegnende har de tre – med deres glimrende sidemen og produceren, Oded Lev-Ari, som tovholder – valgt en pæn form for søndagskørsel. I den forstand er der intet originalt at hente på Duchess. Men er man til pæne standards og blankpoleret vokaljazz, er Duchess et sikkert hit. Mest formfuldendt står konstellationens udgave af Jay Livingstones og Ray Evans’ Que Sera, Sera – i kraft af dette nummers helt enkle udtryk. Resten af musikken på albummet har karakter af underholdningsmusik.

***  /  Anzic Records  /  48 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share