Ida Sand: Young At Heart

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

At Neil Young er en eminent sangskriver er ikke en hemmelighed. Men at det er tilfældet bliver helt usædvanlig tydeligt, når den svenske sangerinde, Ida Sand, på én gang raffinerer og forenkler amerikanerens poesi og sang. Young At Heart er således hendes meget gennemførte hyldest til Neil Young og hans univers: 13 af rock-koryfæets største sange fortolket af den svensk jazz-sangerinde, som i passager anslår toner, der minder om Carole Kings. Ida Sand har samme tyngde og troværdighed, samme ur-naturlige og klokkeklare tilgang til musikformidlingen, som folk-sangerinden, Carole King. Og derved formår hun at banke al potentiel rust af Neil Youngs værk, som ellers kan forekomme rustent. Numre som Hey Hey, My My og Only Love Can Break Your Heart kommer til at fremstå som stærkt fornyede og samtidig som evigt grønne. Arrangementerne er skarpe, vokalen soft og instrumenteringen optimal. Så resultatet? Det er eminent. Ida Sands håndtering af Neil Youngs materiale er træfsikkert og stærkt.

*****  /   ACT Music  /  51 min.  /  Også anmeldt på netmagasinet gaffa.dk

Please follow and like us:

  • 0
  • Share